Aktuelt

 

Udstillingen "Vendsyssel og verden udenfor"
ABS udstiller akvareller sammen med Akvarelgruppen på Vendsyssel Kunstmuseum på Blomstercafeen, P. Nørkjærs Plads 16, 9800 Hjørring. Telefon 29830409. Blomstercafeen er nabo til Vendsyssel Kunstmuseum. Gruppen udstiller permanent på cafeen.

Der udstilles 80 akvareller med titlen "Vendsyssel og verden udenfor". Motiverne er hentet fra Hjørring, Hirtshals, Tversted, Lønstrup, Løkken, Rubjerg, Børglum, Jammerbugten og Østkysten. Der er også billeder af blomster, fugle og fisk. Verden udenfor er repræsenteret med motiver fra Europa, Caribien, Afrika, Asien og Sydamerika. 

Benyt lejligheden til at kigge indenfor på cafeen, få noget styrkende og nyd samtidig de mange akvareller. Blomstercafeen har åbent dagligt fra 10.00 til 18.00.

Dog er der lukket Langfredag, Påskelørdag og Påskesøndag.

   Børglum Kloster
     

Udstilling hos Brønderslev Kunstforening, foråret 2018
I maj og juni 2018 udstiller ABS akvareller hos Brønderslev Kunstforening under temaet ”Steder og stemninger”. Mange af motiverne tager udgangspunkt i vestkystens miljøer. Men der er også billeder fra andre dele af Nordjylland og fra de mange rejser, ABS har været på i tidens løb rundt om i verden.

Udstillingen kan ses på kontorgangen på Nordjyllands Idrætshøjskole, Parkvej 61, 9700 Brønderslev i højskolens åbningstid.


   Asaa Havn