Aktuelt

 

Udstillingen "Vendsyssel og verden udenfor"
ABS udstiller akvareller sammen med Akvarelgruppen på Vendsyssel Kunstmuseum på Blomstercafeen, P. Nørkjærs Plads 16, 9800 Hjørring. Telefon 29830409. Blomstercafeen er nabo til Vendsyssel Kunstmuseum. Gruppen udstiller permanent på cafeen.

Der udstilles 80 akvareller med titlen "Vendsyssel og verden udenfor". Motiverne er hentet fra Hjørring, Hirtshals, Tversted, Lønstrup, Løkken, Rubjerg, Børglum, Jammerbugten og Østkysten. Der er også billeder af blomster, fugle og fisk. Verden udenfor er repræsenteret med motiver fra Europa, Caribien, Afrika, Asien og Sydamerika. 

Benyt lejligheden til at kigge indenfor på cafeen, få noget styrkende og nyd samtidig de mange akvareller. Blomstercafeen har åbent alle dage undtagen søndag fra 10.00 til 18.00.

   Børglum Kloster
     

Udstilling i Hasseris Kirke, Foråret 2019
Fra 3. marts 2019 udstiller ABS akvareller i Hasseris Kirke under temaet, Steder og stemninger. Ferniseringen finder sted fastelavnssøndag efter højmessen kl. 10.00. Alle er velkomne til at deltage og i øvrigt besøge udstillingen i kirkens våbenhus og krypt.

ABS bor i Hasseris og vil være til stede og fortælle om flere af billederne. I akvarellerne lægges der stor vægt på lyset og at gengive stedernes stemning og identitet.

Kirken er åben hverdage kl. 8.00 – 17.00 og i weekenden kl. 8.00 – 12.00. Adressen er Thorsens Allé 2, 9000 Aalborg.

   Thorupstrand III