Aktuelt

 

Akvareller på Blomstercafeen i Hjørring
Fra maj 2019 udstiller ABS en række blomsterakvareller på Blomstercafeen, P. Nørkjærs Plads 16, 9800 Hjørring. Blomstercafeen er nabo til Vendsyssel Kunstmuseum.
 
Siden ABS begyndte at male akvarel for 20 år siden, har blomster været et yndet motiv. Her kan hele farvepaletten komme i brug. Akvarel som medie er velegnet til blomster, da farverne fortyndes med vand, og man gør brug af papirets hvidhed. Så er det muligt at få selv de mest sarte blomsterblade til at føles virkelige. Ja, man kan næsten dufte buketterne.
 
Benyt lejligheden til at kigge indenfor på cafeen, få noget styrkende og nyd samtidig de udstillede blomsterakvareller. Blomstercafeen har åbent alle dage fra 10.00 til 18.00 undtagen søndag og øvrige helligdage.
 
Daglig leder er Ali Bakar, der kan træffes på telefon 42347400 eller bakar6876@gmail.com
Udstillingen er permanent.

   Pelargonier
     

Besøg ABS i Hendes Akvarelværksted i Hasseris
Kunstforeninger, grupper og enkeltpersoner har mulighed for at bestille tid til et besøg hos ABS i hendes akvarelværksted i Hasseris i Aalborg.

Her kan man se et stort udvalg af Annas akvareller i naturligt lys og høre nærmere om, hvordan et billede bliver til. Ud over akvareller inden for flere kategorier, er det også muligt at købe plakater, bøger, postkort og foldede æsker med akvarelmotiver.

Desuden kan man bestille et billede med et motiv efter eget ønske. For nærmere oplysninger kontakt ABS på: studsholt@stofanet.dk eller anna@annastudsholt.dk

   Thorupstrand III