Malergrupper

 

AKVARELGRUPPEN I HJØRRING
ABS har siden starten i 2003 været med i Akvarelgruppen ved Vendsyssel Kunstmuseum i Hjørring. Den første lørdag i måneden mødes gruppens medlemmer for at dyrke passionen for akvarelmaleriet. Der eksperimenteres med teknikker, motiver og farver i en gensidig inspiration både i atelieret på museet og udendørs, når vejret tillader det. ABS står jævnligt for instruktion af gruppen.

 

SØNDAGSCROQUIS PÅ HUSET
Cirka en søndag eftermiddag om måneden tegner og maler ABS croquis på Huset i Hasseris sammen med en gruppe, der har eksisteret i flere år. ABS har deltaget siden 2006. Der varmes op med at tegne hurtige stillinger og sluttes af med længerevarende stillinger.

 

TORSDAGSHOLDET
ABS har siden 1999 vedligeholdt akvarelhåndværket hos billedkunstner Peter Skjøtt på FOF’s billedskole i Aalborg. Holdet for øvede har med tiden udviklet sig til gruppe, hvor der hentes gensidig inspiration, og hvor der hele tiden afprøves nye teknikker.

 

NORDISK AKVARELSELSKAB M. M.
ABS har været medlem af Nordisk Akvarelselskab siden 2003 og deltog i den første danske akvarelstafet på Kiers Gaard i Højer i 2008.

 

LINKS

www.akvarellen.org
www.nordicwatercolour.org
www.nasforum.org
www.freewebsite-service.com/akvarelkredsen